Új lendülettel indult a Transz Bolyai Rádió

A tanév kezdetével a Bolyai Farkas Elméleti Líceum iskolarádiójának szerkesztői, technikusai is elkezdték szervező, újító munkáikat. Számos ötlet, terv fogalmazódott meg a rádió működésének újragondolásával kapcsolatosan, és ezeket el is kezdtük megvalósítani.

A TB rádió az iskola egyik legrégebbi kisközössége. A rádió tagjai diákok, akik szerkesztői vagy hangtechnikusi feladatokat látnak el. A TBR nélkül a líceum nem lenne ugyanolyan, hisz mi biztosítjuk szüneteken a zenét, valamint nagyszerű hirdető pontként is működünk. Kis közösségünknek hosszú története van, amelyet mi, szerkesztők szeretnénk megismertetni diáktársainkkal, megosztanánk, hogy mennyi munka és hány nemzedék áll a hétköznapokban megszokottá vált iskolarádió mögött.

Az idei tanévben a két főszerkesztő – Csép Vivien és Orza Blanka –, valamint a két főtechnikus – Hanusz Attila és Kecskés Péter –, közreműködve a szerkesztőség többi tagjával, igyekeznek színesebbé, mozgalmasabbá tenni a rádió és iskolánk életét, nagy hangsúlyt fektetve a diákság bevonására. A folyamatot el is kezdtük egy kis hangulatkeltéssel: egy élőzenés nagyszünetben a diákok ízlésük szerint kérhettek zeneszámokat.

Megalakult a Transz Bolyai Rádió új Facebook oldala is, amely naponta információkkal szolgál az újdonságokról. (https://www.facebook.com/TranszBolyaiRadio/)

Várjuk szeretettel a kilencedikes érdeklődőket, jelentkezhetnek szerkesztőnek, technikusnak.

 

Lukács Henrietta
X. C

 

Új lendülettel indult a Transz Bolyai RádióÚj lendülettel indult a Transz Bolyai Rádió

Új lendülettel indult a Transz Bolyai RádióÚj lendülettel indult a Transz Bolyai Rádió

Új lendülettel indult a Transz Bolyai Rádió

Eseménynaptár

2018. július
H K Sz Cs P Sz V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Oldalaink

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix