Innovációs ötletpályázat - eredményhirdetés

A 4 For Future Erasmus+ projekt keretén belül 2024. április 8-án négy háromfős csapat mérte össze tudását az „Innovációs ötletpályázat” elnevezésű versenyen.

A bemutatókat megelőzően a csapatok különböző fenntarthatósági témakörök közül választhattak, valamint a felkért mentortanár segítségével elkészítették terveiket, kutatásaikat és azok bemutatóit. A munkákat elbíráló zsűri tagjai voltak: Hajdú László Hunor PhD, Kiss Réka Beáta, a Milvus Csoport tagja, Molnár Zoltán, földrajztanár.

Az alábbiakban a versenyen díjazott csapatok munkáinak rövid bemutatását közöljük.

I. Díj

A „Green Habits” csapata egy verseny és egy zöld közösség létrehozását szerették volna megvalósítani. Tagjai: Madaras Ágota, Madaras Panna, Turos Sarolta. Felkészítő: Jeszenszky Attila.

II. Díj

Az „EcoMures” csapata egy szervezet létrehozásában és a város arculatának megváltoztatásában látták meg a lehetőséget. Tagjai: Bedő-Tar Zerind, Koszta Gianluca Krisztián, Veres Ákos. Felkészítő: Ifj. Hajdú Zoltán.

III. Díj

A „Zöldülő Bolyai” programterv megalkotói egy teljes hétig tartó eseménysorozatot álmodtak meg. Tagjai: Kiss Anita-Orsolya, Kreiter Ingrid, Székely Katalin-Virág. Felkészítő: Szász Ágota.

Dicséret

A „GoGreen” csapata a műanyagpalackok egyszerű visszaváltását szerette volna lehetővé tenni egy applikáció segítségével. Tagjai: Gyerkó Lehel-Albert, Albert Dániel Hunor, Antal Péter. Felkészítő: Szász Ágota.

Köszönjük a szakmai zsűri és az iskola közreműködését.

Eseménynaptár

2024. május
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Oldalaink

Erasmus+

YouTube

Cambridge Assessment English

Nemzeti Tudósképző Akadémia

BolyaiArt

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix