ZIUA TALENTULUI – a şasea ediţie

„A te naşte cu talent e un dar mare. Dar talentul iese la suprafaţă doar cu muncă grea.” (Kiss Tamas)

Cu ocazia celei de-a şasea ediţii a Zilei talentului, şi anul acesta au fost premiaţi elevii care au muncit şi au câştigat premii la concursuri judeţene, naţionale sau internaţionale şi cei care au reprezentat şcoala noastră la diferite competiţii.

În discursul său, directorul şcolii, prof. Matefi Istvan, a accentuat munca profesorilor, a celor care au pregătit elevii cu perseverenţă şi cu mare devotament. Totodată, a mai fost accentuat faptul că elevii premiaţi ar trebui să-i motiveze pe ceilalţi colegi, ca anul viitor să urce mai mulţi pe scenă. Munca susţinută aduce roade, dar trebuie cercetat noul şi frumosul.

Diplomele au fost împărţite celor 210 elevi de profesorii Matefi Istvan, Hajdu Zoltan, Molnar Zoltan şi Szasz Agota, şi au mai fost acordate 44 de diplome pentru merite sportive.

Ziua talentului este una specială în viaţa elevilor, deoarece aceştia pot împărtăşi rezultatele deosebite cu ceilalţi colegi,  mai ales că unii au reprezentat Liceul Teoretic „Bolyai Farkas” la competiţii de înalt nivel academic. Tot ceea ce învaţă aceşti elevi pentru concursuri sunt pietre de temelie ale vieţii de adult.    

Calendar

2024. iunie
L Ma Mi J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Paginile noastre

Erasmus+

Cambridge Assessment English

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix